Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΕΕ ΜΟΥ…

Μπορεί στην Αθήνα και στις υπόλοιπες πόλεις της  υπό κατοχή … τουριστικής Ελλαδίτσας του … Γιωργάκη, τα δημόσια ουρητήρια (αν και όταν καταφέρεις να τα ανακαλύψεις…) να βρωμοκοπάνε και να μην έχουν ούτε σαπούνι να πλύνεις τα χέρια σου, στην παραδοσιακά εκκεντρική Ιαπωνία ωστόσο, αυτά πρόκειται στο κοντινό μέλλον να εφοδιαστούν ακόμη και με τις δικές τους κονσόλες βιντεο-παιχνιδιών!

Οι ιαπωνικές αρχές έδωσαν προ ημερών το πράσινο φως στην εταιρεία «Sega» προκειμένου να τοποθετήσει στα δημόσια ουρητήρια σε τέσσερις σταθμούς του μετρό στο Τόκυο ειδικές παιχνιδομηχανές με την χαρακτηριστική ονομασία «Toylets» (λεξιπλαστικός συνδυασμός των λέξεων «toy»: «παιχνίδι» και «toilette»:τουαλέτα).

Οι εν λόγω παιχνιδο-κονσόλες θα αποτελούνται από μια οθόνη (η οποία θα τοποθετείται πάνω από το καζανάκι) και ένα «τηλεχειριστήριο» (ουσιαστικά πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο αισθητήρα) που θα τοποθετείται όχι έξω αλλά... μέσα στη λεκάνη.

Όσο για τον χειρισμό τους, τα εν λόγω βιντεο-παιχνίδια δεν παίζονται με τα χέρια αλλά με τα... ούρα. Συγκεκριμένα, τα τεκταινόμενα στην οθόνη εξαρτώνται από την ένταση με την οποία τα ούρα πέφτουν πάνω στον αισθητήρα.

Δεν έχουν δοθεί μέχρι στιγμής διευκρινήσεις για το αν θα τοποθετηθεί αισθητήρας και στο βάθος της λεκάνης, προκειμένου το παιχνίδι … να χοντραίνει υπό συνθήκες … μεγάλου σφιξίματος.

Πάντως, είναι βέβαιο ότι η εισαγωγή αυτών των «Toylets» θα απαγορευτεί στην Ελλάδα, όσο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης (λέγε μας λακέδες της Τρόϊκας), παραμένει ο γνωστός … Πάγκαλος (είδες τι δώρα δίνει καμιά φορά ο Θεός στην Ελλάδα;…). Κι αυτό για δύο λόγους: Πρώτον διότι με τα συγκεκριμένα μηχανάκια θα γεμίσει οι Ελλάδα “κοπρίτες”, και ποιος τον πιάνει μετά το Θεόδωρο! Και δεύτερον, διότι αν κάνει χρήση τους ο Πάγκαλος, θα γράψει … απλησίαστο ρεκόρ!

Παρακαλάτε λοιπόν να τον στείλουν στο αμπέλι του! Αλλιώς δεν βλέπετε χαΐρι και προκοπή, και προπάντων «Toylets»….

Κώστας Γ. Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου