Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ότι πιάσουν και όπου πιάσουν!!!

Αυτός ο Τούρκος, τούρκο θα με κάνει, λέει το γνωστό τραγούδι. Εκεί θα καταλήξουμε και με την περαίωση. Όπου μας πιάσουν και ότι μας πιάσουν έχει καταντήσει το όλο θέμα. Και δεν φτάνει που αποτελεί η όλη διαδικασία επίσημη προσπάθεια λαδώματος του Δημοσίου, (όταν λαδώνεσαι επίσημα, όλα καλά, όταν τα πιάνεις από πίσω είσαι διεφθαρμένος!), δεν υπάρχει και η ελάχιστη ευαισθησία, να έχει προηγηθεί μία στοιχειώδης έρευνα, ως προς την ακρίβεια των στοιχείων.
Πολλοί είναι αυτοί που έχουν περαιώσει προ πολλού από τον μάταιο τούτο κόσμο αλλά για την εφορία αποτελούν κινούμενο στόχο. Και καλά αν τα έχεις φάει τα ψωμιά σου άντε να σε θυμηθεί η χήρα σου και να σε σκυλοβρίζει από πάνω, γιατί δεν την σκέφτηκες και την παιδεύεις! Αλλά να έχεις φύγεις 26 χρονών μπουμπούκι, και σε κυνηγάνε για 1000 ευρώ, ποτίζοντας φαρμάκι τη μάνα σου και τον πατέρα σου χωρίς έλεος, ντροπή και τσίπα παραπάει.
Γι΄αυτό κύριοι του Υποργείου λίγη ευαισθησία δεν βλάπτει. Μνημόνιο δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε πως είμαστε άνθρωποι!!!
Ντροπή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου