Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Η Δυτική Φθιώτιδα των δεινών!!!

Ζήσαμε όλοι μας εχθές μία μεγάλη ανατροπή όσον αφορά τα εκλογικά του Δήμου. Ο Θύμιος Παπαευθυμίου με τις δυνάμεις μιας αόρατης, γι΄αυτόν, δύναμης κατέβαλε το φαβορί για τον δημαρχιακό θώκο, Νίκο Τζιβελέκα, ο οποίος εξεπλάγη μη πιστεύοντας ότι θα μπορούσε πραγματικά να χάσει την μονομαχία, από των χαμηλών τόνων και αντιεπικοινωνιακό Παπαευθυμίου.
Όσοι παρατηρούσαν την τελευταία εβδομάδα τα παρασκηνιακά γεγονότα θα καταλάβαιναν ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν αποτελεί έκπληξη αλλά, παρέμβαση μίας δυναμικής, όπως αποδεικνύεται, ομάδας δημοτών οι οποίοι καθόρισαν το αποτέλεσμα, αποστρεφόμενοι την αλοζονεία, και για πιο καλύτερη μοίρα για τον τόπο, στράφηκαν στην μεριότητα και την ανικανότητα, προσβλέποντας σε ένα πιο υποσχόμενο μέλλον.
Ας μη γελιόμαστε!!! Δεν περιμένουμε θαύματα από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μακαρκώμης. Αυτά δεν μπορεί να τα κάνει. Κι αυτός που μπορούσε, προτίμησε να πανηγυρίσει προ της ώρας του προσβλέποντας σε τετρατετία ιδοτέλειας και όχι την σκληρή δουλειά. Εκείνο, που οι καθοριστικοί παράγοντες του εκλογικού αποτελέσματος περιμένουν, είναι η ανατολή μιας νέας δύναμης που σε μία τετραετία θα ξεπροβάλλει στο θολό ορίζοντα του τόπου και θα προσφέρει την εναλλακτική λύση που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη και την επιτυχία, λέξεις μέχρι σήμερα άγνωστες για το λεξιλόγιο του κατοίκου της Δυτικής Φθιώτιδας.
Μέχρι τότε, υπομονή. Τα δεινά θα συνεχιστούν και θα μεγαλώσουν. Η μετριότητα θριαμβεύει!!! (...Για λίγο ακόμα!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου