Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Τι γίνεται με το δημοτικό κατάστημα του Διλόφου;

Σήμερα στις 16 Μαρτίου, μέλη του Δ.Σ του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Διλόφου καθώς και μέλη του εκλεγμένου Τοπικού Συμβουλίου του Δ.Δ Αγίου Σώστη - Διλόφου του Δήμου Μακρακώμης, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο κύριο Ευθύμιο Παπαευθυμίου και έθεσαν υπ' όψην του τις ανησυχίες και τις απορίες των κατοίκων του Διλόφου σχετικά με την πορεία και την πρόοδο των εργασιών του δημοτικού καταστήματος του οικισμού.
Στο κύριο Δήμαρχο ετέθησαν ερωτήματα, σχετικά με την μέχρι τώρα πρόοδο των εργασιών, τον προγραμματισμό για τις μελλοντικές εργασίες και τον περίπου χρόνο δημοπράτησης προς χρήση, της υπ' όψη υποδομής.
Τα ερωτήματα αυτά, τέθηκαν και στον Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης, κύριο Νικόλαο Τζιβελέκα, ο οποίος ως προηγούμενη Δημοτική Αρχή γνώριζε αρκετές από τις λεπτομέρειες του όλου θέματος, αλλά και στον Αντιδήμαρχο κύριο Βασίλειο Κανέλλο.
 Ήδη μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε προηγηθεί της επίσκεψης, η Δημοτική Αρχή ασχολήθηκε με το θέμα και ενέκρινε στον τρέχοντα Προϋπολογισμό του Δήμου το ποσό των 6.900 € ώστε το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.
Τόσο ο νυν, όσο και ο τέως Δήμαρχος έδειξαν πλήρη κατανόηση στις αιτιάσεις και τις ανησυχίες των κατοίκων και επισκεπτών - παραθεριστών του όμορφου οικισμού του Διλόφου, αντιλήφθηκαν το πλήρες μέγεθος του προβλήματος και αποδέχθηκαν την σημασία της εν λόγω υποδομής, στο κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι του οικισμού και συνολικά του Δήμου.
Τέλος, υποσχέθηκαν την καταβολή εκ μέρους τους, άοκνων προσπαθειών ώστε το όλο έργο να βρίσκεται σε λειτουργία στις αρχές Ιουνίου, ώστε η παραθεριστική περίοδος να έλθει στο γραφικό Δίλοφο ομαλά, χωρίς προβλήματα.
Ευελπιστούμε ότι οι υποσχέσεις αυτές θα έχουν αντίκρυσμα και η όλη προσπάθεια θα στεφθεί με επιτυχία. Το όλο θέμα δεν τίθεται σε καθεστώς εφησυχασμού αλλά βρίσκεται υπό την στενή εποπτεία τόσο του Συλλόγου όσο και του Τοπικού Συμβουλίου.

Προσωπικά θα ησυχάσω μόνο την ημέρα εκείνη που όλοι οι συμμετέχοντες και εμπλεκόμενοι σε αυτή την προσπάθεια, θα παρακαθίσουν ως ομήγυρη στο γλέντι των εγκαινίων του μαγαζιού μας.
Μέχρι τότε, φρουροί γρηγορείτε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου